Jom Sertai Shaklee

Program Ganjaran
Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.
     


Program Kereta  
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.


Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.Program Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat. Cara Memulakannya
Mulakan langkah anda untuk mencapai segala yang anda hajati. Hubungi Pengedar Bebas Shaklee berdekatan anda hari ini dan ketahui bagaimana peluang pendapatan Shaklee yang lumayan dapat membantu anda menikmati kehidupan yang lebih sempurna.


Sumber: Shaklee Malaysia

Berminat? Hubungi kami untuk maklumat lanjut.


Jom hidup sihat.

Oh Sihat!
Aisyah 019-6954491
Farhan 013-4353789

https://www.facebook.com/OhSihatdotcom
IG: ohsihatdotcom